
بروزرسانی: 28 تیر 1404
25 غذای ساده و خوشمزه برای شام و نهار + طرز تهیه ایران کوک
25 غذای ساده و خوشمزه برای شام و نهار + طرز تهیه ایران کوک
برای مطالعه طرز تهیه ماکارونی با سویا روی لینک مطلب کلیک کنید. برای ناهار چی درست کنم تکراری نباشه و البته ناهار چی بپزم با برنج که متفاوت باشه پیشنهاد ما این است که «خورش به قیمه» را امتحان کنید. «خورش قیمه با به» که به خورش «به قیمه» معروف است، جزو غذاهای اصیل ایرانی به حساب می آید که گزینه فوق العاده ای برای ناهار نیز محسوب می شود. اگر در فکر این هستید که ناهار چی بپزم و دوست دارید طعم یک غذای جدید و خوشمزه را امتحان کنید، پیشنهاد ما «کباب لا پلو» است.
- با توجه به خواص بی نظیر کدو برای سلامتی پیشنهاد می کنیم حتما این خورشت را در وعده های مختلف و حتی دورهمی ها در برنامه خود قرار دهید.
- در بخش نظرات، تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران کجارو درباره انواع غذاهای خوشمزه ایرانی به اشتراک بگذارید.
- شما می توانید این ناهار ساده و خوشمزه را برای دورهمی های خانوادگی و مهمانی خودمانی نیز آماده کنید.
- جیان بینگ یک صبحانه محبوب در چین و از معروف ترین غذاهای خیابانی دنیا است که توسط بسیاری از فروشندگان غذاهای خیابانی در اوایل صبح فروخته می شود.
- کباب تابه ای مزه بسیار فوق العاده ای دارد و اگر مواد اولیه آن که شامل (گوشت چرخکرده، فلفل دلمه ای، گوجه،پیاز ، ادویه و ... ) می شود را در منزل در دسترس دارید حتما امتحان کنید.
در زیر چند دلیل عمده تغییر عادات غذایی و وگان شدن را بررسی کردیم. قطاب از جمله قدیمی ترین و پرخاصیت ترین شیرینی های ایرانی است که در همه ایام سال و به خصوص به عنوان شیرینی پذیرایی عید نوروز یا به عنوان یک دسر ساده ایرانی هواداران فراوانی دارد. حریره بادام سرشار از ویتامین E، کلسیم، پتاسیم، آهن و منگنز است و باعث افزایش انرژی و افزایش وزن نوزاد خواهد شد. همچنین وجود ویتامین A در حریره بادام به بینایی کودک و آهن آن نیز به پیشگیری از فقر آهن و کم خونی کمک خواهد کرد. فرنی از جمله دسرهای ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود و در هر زمانی چه تابستان و زمستان می توان سرو کرد.
پیراشکی گوشت
از آنجایی که این نوع ماهی بسیار شور است، غذای اصلی محسوب نمی شود، اما با انواع خورش ها سرو می شود. باقلا قاتق یکی دیگر از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای شمال ایران است. این غذا در واقع از غذاهای اصیل گیلان است و حتی اگر آن را امتحان نکرده باشید، قطعاً نام آن را شنیده اید. اما مواد لازم برای این غذای خوشمزه چیست؟ لوبیا رشتی، سیر، شوید خشک، کره و زردچوبه مواد مورد نیاز برای پخت باقلا قاتق هستند. پس از ترکیب شدن مواد ذکر شده تخم مرغ به این مجموعه اضافه می شود. اگر در سفر به گیلان باقلا قاتق را امتحان نکنید، یک اتفاق خوشمزه را از دست داده اید.
۹. طرز تهیه مرغ شکم پر خانگی
کوکو سبزی نوعی کوکوی پرطرفدار است و به همین دلیل روش جدید برای طبخ آن ابداع کرده اند که ان هم کوکو سبزی رولتی می باشد. این کوکو دارای سبزیجات مفیدی بوده و خوردن آن به افراد مختلف توصیه می شود. در مینویسم، طرز تهیه کوکو سبزی رولتی به طور کامل ارائه شده است. ماهیچه دارای خواص زیادی بوده و سرشار از کلسیم است که برای بیمارانی که پوکی استخوان دارند مفید است. از همین رو غذای باقالی پلو با ماهیچه غذایی مقوی و پرطرفدار بوده که همین باعث این امر شده است که این غذا در مهمانی ها و مراسمات طبخ می شود.
برای آماده کردن زیره پلو کرمانی باید برنج آبکش شده را با زیره ترکیب کنید. برای خوش رنگ شدن برنج می توانید مقداری زعفران دم کرده نیز به برنج اضافه کنید. سپس درب قابلمه را با دم کنی روی آن قرار دهید تا برنج دم بکشد. اگر اهل استان فارس یا شهرهای جنوبی کشور باشید، حتما اسم «شکر پلو» را شنیده اید یا تجربه خوردن آن را دارید. شکر پلو یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان فارسی ها به ویژه شیرازی هاست.