
بروزرسانی: 28 تیر 1404
18 تا از رستوران های سنتی تهران معرفی و منو رستوران + آدرس
18 تا از رستوران های سنتی تهران معرفی و منو رستوران + آدرس
این کف بعد از سفت و خشک شدن شبیه گز می شود و موقع سرو آن را با شیره یا شکر مخلوط می کنند. مردم لرستان برای درست کردن جگروز، اول جگرها را می شویند و بعد آن را در لایه نازکی از پیه یا چربی شکم گوسفند یا گوساله می پیچند و به سیخ می کشند. بعد سیخ های جگر را روی منقل می گذارند تا یک وعده جگروز خوش مزه آماده سرو شود. یکی دیگر از غذاهای معروف لرستان و باز هم بر پایه گوشت، جگروز است.
- طرز تهیه خورش لبو بسیار ساده است و معمولا به خاطر رنگ جذابش، طرفداران زیادی هم دارد.
- شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای اصفهان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید.
- در سفر به سمنان این غذا را امتحان کنید تا روی دیگری از استامبولی را هم نوش جان کرده باشید.
- در طرز تهیه خورش غوره مسما از گوشت مرغ یا اردک استفاده می شود.
- نوع این ماهی نیز، ماهی ساردین پهلو طلایی است که در اهالی بومی جنوب کشور به آن ماهی عومه می گویند.
رستوران دوران رشت فضای گرم و دنجی داشته و داشتن جای پارک دسترسی به رستوران را راحت تر می کند. دیزی کلاسیک با گوشت گوسفندی، دیزی کلاسیک با گوشت گوساله، دیزی کنجدی، دیزی زعفرانی و غذاهای محلی گیلان همچون کشک بادمجان برخی از غذاهای منوی رستوران دوران رشت است. قیمت های مناسب در کنار کیفیت بالای و منوی متنوع، ۳ شاخصه اصلی رستوران دوران به عنوان یکی از بهترین رستوران های رشت است. رستورانی که در ردیف بهترین ها بوده و به منوی غذاهای سنتی شهرت دارد. دلتان یک دیزی سنگی متفاوت می خواهد؟ رستوران دوران رشت پیشنهاد خوبی است. اگر به دنبال یک رستوران با فضایی زیبا و چشم انداز متفاوت هستید، رستوران دلیجان را انتخاب کنید.
انواع آش های مازندران
ابتدا سبزی های خرد شده و رشته آش را در آب می پزیم و بعد از کم شدن آب، ماست و سبزیجات کوبیده شده را به همراه نمک به مخلوط سبزیجات پخته اضافه می کنیم. یکی دیگر از غذاهای نونی ایرانی فلافل اهواز می باشد که از نخود چرخ کرده با ادویه های خوزستان به همراه سیر و پیاز تهیه می شود و با سبزیجات و صیفی جات مرسوم به صورت ساندویچ سرو می گردد. لازم به ذکر است که برای خوشمزه تر شدن و پف کردن فلافل از سبزیجات و بکینگ پودر استفاده می کنند. قزوین یکی از استان های نزدیک به پایتخت است که وسعن خیلی زیادی ندارد. با سفر به قزوین می توانید انواع بنیادهای تاریخی و معروف کشورمان را ببینید.
آش عباسعلی
استان گیلان بعد از آب و هوای مطلوب، به داشتن غذاهای محلی خوشمزه معروف است. در ادامه گردشی خوشمزه مابین غذاهای سنتی کاشان می زنیم و چند تا از معروف ترینشان را معرفی می کنیم تا با چشیدن این غذاها طعم خوشی به سفرتان ببخشید. البته لیست کامل تری از این غذاها را می توانید در مطلب غذا های محلی کاشان در مجله جاجیگا بخوانید.
مواد اولیه برای درست کردن کویی تره بهترین غذای گیلانی عبارت است از، کدو حلوایی خرد شده، چند حبه متوسط سیر، گردو سابیده شده، رب گوجه فرنگی، رب انار و مقداری شکر، گلپر و سایر ادویه ها. برای پخت کویی تره ابتدا سیر را کاملا ریز کرده و با روغن تفت می دهند. سپس کدو حلوایی را به صورت پوره در آورده و به آن اضافه می کنند.