معرفی معروف ترین و محبوب ترین غذاهای دنیا
انتشار: اردیبهشت 12، 1401
بروزرسانی: 28 تیر 1404

معرفی معروف ترین و محبوب ترین غذاهای دنیا

معرفی معروف ترین و محبوب ترین غذاهای دنیا

پاستا موی فرشته یا پاستای کاپلی دی آنجلو یکی از پاستاهای خوشمزه ایتالیاست. این پاستا از رشته های باریک و بلندی به قطر 0.78 الی 0.88 میلیمتر تشکیل شده است. این پاستای سبک با سوپ و غذاهای دریایی و سس های سبک ترکیب خوبی می سازد. این پاستا اولین بار در دهه 1920 در یک رستوران در شهر رم سرو شده است. ایتالیا جز کشور های بینظیر در آشپزی محسوب می شود و واقعا در زمینه هنر آشپزی صاحب سبک هستند.

  • فتیر مسکه یکی از خوشمزه ترین نان های روغنی ای است که در محدوده خراسان و به خصوص استان خراسان شمالی تهیه می شود.
  • برخلاف خورشت فسنجان که بعضی ها آن را شیرین، برخی ترش و بعضی هم ملس درست می کنند، اناربیج با داشتن رب یا آب انار حسابی ترش است.
  • شما می توانید این خمیرهای قایقی شکل را با محتویات مختلفی بخرید.
  • در مرحله چهارم، مرغ را به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

غذا، تنها یکی از نیازهای اولیه انسانی نیست؛ بلکه علاوه بر نقش مهم در سلامتی جسمی و حتی روحی، یکی از جذاب ترین و پرطرفدارترین تفریح ها به شمار می رود. جرج برنارد شاو می گوید عشقی خالصانه تر از عشق به غذا وجود ندارد. برای اکثر ما، غذا خوردن یکی از لذت بخش ترین تفریح ها محسوب می شود. اصطلاح معروفی می گوید غذا زبان مشترک تمام انسان هاست و بین فرهنگ های مختلف، رابطه برقرار می کند.

طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

در صورت استفاده از محتوای وب سایت بدون دادن لینک مستقیم، محتوای شما هم به صورت خودکار و هم به صورت دستی به فرم DMCA گزارش خواهد شد. علاقه زیادی به نویسندگی دارم و یکی از بلاگر های نت نظر هستم. خوشحال میشم اگه مطالبی که نوشتم رو بخونی و نظرت رو بهم بگی و باعث افتخاره اگه پیشنهادی داری باهام در میون بذاری. غذای فوفو یه غذای گیاهی و موقوی در غنا است که میتونی لذت یه غذای دلپسب رو تجربه کنی. ارمنستان با کباب قفقازی مشهورش شناخته میشه که طعم های فوق العاده ای داره. غذای فیجیو آدا برای برزیلی ها غذای ملی محسوب میشه و خیلی هم طرفدار داره.

زرشک پلو با مرغ (ایران)

در بستنی ذغالی از ذغال اکتیو شده استفاده می شود و بعد از خوردن بستنی هم ظاهراً زبان و دهانتان کاملا سیاه می شود. پاستا یک غذای مشهور ایتالیایی اسـت کـه بخاطر طعم خوبش در تمامی جهان فراگیر شده اسـت و بعنوان یک غذای بین المللی شناخته میشود. هزل ذرت قارچی است که هسته های معمولی ذرت را به زایده های تومورمانند پوشیده در هاگهای آبی-سیاه تبدیل می کند. از نظر بیشتر مردم این چوب ذرتهای بیمار باید دور انداخته شوند ولی از نظر مکزیکی ها این ذرتها مواد اولیه خاصی در آشپزی بشمار می روند. مکزیکی ها این ذرتها را huitlacoche (پس مانده خفته) می نامند و از حالت چوبی و طعم قارچ مانند آن لذت می برند.

اگر سبزی محلی در دسترس نباشد می توان این آش را با اسفناج هم درست کرد. به دلیل وجود دوغ در ترکیبات آش یارمه، این آش طعم تقریباً ترشی مشابه آش دوغ اردبیل دارد. کرمانی ها خورشت آلوچه را با گوشت خورشتی، آلوچه خشک، پیاز، لوبیاچیتی، رب گوجه فرنگی، سبزی هایی مثل گشنیز و جعفری، ادویه و آب لیمو درست می کنند. در یک قابلمه پیاز را تفت دهید و به آن رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و گوشت های قلقلی را به آن اضافه کنید. بعد از این که گوشت ها کمی سرخ شد، آب و سیب زمینی تکه تکه شده را به همراه مرزه یا هر سبزی معطر دیگری که دوست دارید اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند. سرگنجشکی یک غذای ساده و خوشمزه است که در همه شهرهای ایران از جمله پایتخت درست می شود.