
بروزرسانی: 27 تیر 1404
لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف
لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف
گفتنی است که این رستوران برای گیاهخوران نیز غذاهایی را از جمله پای اسفناج، خورشت بادمجان و انواع سوپ سبزیجات در نظر گرفته است. پیش غذا در سفره ما ایرانی ها معمولا یک غذای ایرانی بدون برنج است که با انواع سبزیجات درست می شود و یا به صورت سوپ های مختلف می توان آن را در مهمانی ها تهیه دید. شما می توانید طرز تهیه انواع سوپ را در مقاله مربوطه موجود در مجله اسنپ اکسپرس بخوانید اما در این قسمت می خواهیم تا با انواع پیش غذای ایرانی مجلسی آشنا شویم که به صورت مدرن تهیه و سرو می شوند.
- این مدل با درجه مصرف انرژی A می تواند حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد را در اختیار شما بگذارد.
- این مدل برای گربه بزرگسال است و برای بچه گربه مناسب نیست و دانه های سفتی دارد.
- رستوران گیلانه سالن پذیرایی به نام Banquet hall با حدود 110 نفر ظرفیت دارد، به طوری که می توانید سرویس دهی جشن و مهمانی های خود را به مسئولان این رستوران بسپارید.
معماری منحصربه فرد رستوران در کنار فضای گرم و صمیمی و غذاهای فوق العاده، آن را تبدیل به انتخابی ایده آل کرده است. شب ها موسیقی زنده اجرا می شود و کارکنان لباس محلی به تن می کنند. در این رستوران انواع غذاهای محلی چون چلوغاز ناردونی شکم پر، چلوکباب طبری و انواع چلوخورش های محلی با طعم بسیار لذیذ همراه با انواع پیش غذا و سس و چاشنی های شمالی سرو می شود.
غذاهای محلی
اگر وقت کافی برای حضور در هایدا ساندویچ را ندارید، جای نگرانی نیست! چرا که رستوران هایدا کترینگ غذای دلخواه شما را با همان کیفیت در اختیارتان قرار خواهد داد. فقط کافی است تا با چند کلیک بر روی صفحه ی لپ تات یا گوشی موبایلتان غذای مورد نظر و مکان تحویل را مشخص کرده و سفارش خود را ثبت کنید تا در اسرع وقت سفارش شما با ارسال رایگان به دستتان برسد.
انواع پیش غذای ایرانی فانتزی
یکی از جالب توجه ترین نکاتی که می توان در مورد این رستوران گفت، دکوراسیون خاص و متفاوت آن است. دیوارها با تابلوهایی از خط نستعیلق و نصب چراغ های قدیمی تزئین شده اند. غذاهای ایرانی از انواع کباب تا غذاهای محلی در ظروف چینی با طرح گل سرخ قدیمی و ظروف روی سرو می شوند. روی طراحی منوی رستوران هم دقت شده و حسی نوستالژیک به مهمانان منتقل می کند. حتی نمای بیرونی ساختمان هم متفاوت است و شبیه به ساختمان های سنتی چین و ژاپن طراحی شده است. قبل از هر اقدامی باید بدانید چه هدفی دارید؛ چرا که به صورت کلی نمی توان از یک اثر به عنوان بهترین کتاب آشپزی یاد کرد، این مورد بستگی به نیاز شما دارد.
نویسنده کتاب انار و گل سرخ، تنها فرد ایرانی است که در شبکه نشنال جئوگرافی به اجرای برنامه مشغول است. بنابراین می توان گفت که غذا های گیاهی در برنامه غذایی به جهت دریافت مواد مغذی موجود در تنها و حفظ سلامتی ضروری است. در کتابش نیز از دریچه فرهنگ به آشپزخانه و سفره نگاه می کند و همین طرز نگاه است که موجب می شود کتاب مستطاب چیزی فراتر از همه کتاب های آشپزی دیگر باشد. کتاب گیاه خواری می تواند شما را برای هر مناسبتی با دستور العمل های گیاهی خوشمزه راهنمایی کند. این کتاب مصور با عکاسی زیبا از غذا ها، مواد تشکیل دهنده منحصر به فرد و جلوه ای به یاد ماندنی، خوانندگان دستور العمل های فینگر فود را به خود جذب کرده است. اسپاگتی کدوسبز خام با سس مارینارا، سینه مرغ پر شده با اسفناج، سالمون تنوری و گیاه مارچوبه، املت توسکای، آش جو دوسر و بوقلمون و ...