
بروزرسانی: 27 تیر 1404
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم. بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم. سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .
- در ادامه سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
- زمانی که به لبه ی دیگر نان رسیدید، آن را داخل لایه قبلی فرو کنید.
- همچنین می توانید با توجه به سلیقه خودتان سیب زمینی را با دنده درشت رنده کنید.
- پس از پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
پس از اینکه یک سمت سمبوسه سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. سیب زمینی را که کنار گذاشته بودید، پوست بگیرید و نگینی خورد کنید. با توجه به اینکه سمبوسه یک غذای فست فودی است و روغن زیادی در تهیه آن استفاده می شود ، بهتر است که کمتر مصرف شود. اما یک نکته وجود دارد و آن این است که این سمبوسه در منزل تهیه شده و بهداشتی تر از سمبوسه های بازاری می باشد. حالا سمبوسه های آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سس ها نوش جان کنید. برای اینکه آخرین تا باز نشه موقع سرخ شدن به یه چسب نیاز داریم.
مواد لازم سمبوسه سیب زمینی
بعد از آماده شدن خمیر نوبت صاف کردن و ریختن مواد سمبوسه درون آن است. برای این کار گلوله هایی به اندازه ی دلخواه از خمیر بردارید و آن را در روی سطحی صاف با وردنه خوب باز کنید تا سطح خمیر نازک شود. سپس با قاشق از مواد آماده شده را در یک قسمت خمیر ریخته قسمت های دیگر را روی آن قراردهید و لبه ها را از تمام قسمت ها فشار دهید تا به هم بچسبد. حالا مثلثی که داخلش مواد سمبوسه است را به طرف خودتان تا کنید ودرآخرکار مثلث آخری را برروی دیگری تا کنید. پیجیدن سمبوسه سیب زمینی سلیقه ای است و می توانید سمبوسه هایتان را به شکل مستطیل و لقمه ای تا کنید. در فاصله سرخ شدن سیب زمینی ها، پیاز را پوست گرفته و بشویید.
دستور تهیه سیر ترشی سفید خوشمزه و مجلسی
در مورد سبزیجات سمبوسه باید بگم خودم ترکیب گشنیز و جعفری رو خیلی با این مواد دوست دارم ولی بنا به ذائقه و شم آشپزیتون میتونید هر سبزیجاتی که به نظرتون خوب و سازگار میاد اضافه کنید. یکی از غذاهای پر طرفدار و محبوب ایرانی است که اصالت آن مانند فلافل متعلق به شهرهای جنوبی کشور می باشد. این غذای خوشمزه از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است و به همین دلیل در انواع متفاوتی طبخ می شود. پس از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدود نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنید. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شده اند،داخل روغن قرار دهید. حالا سمبوسه ها را به تعدادی که در ظرف جا می شود در روغن قرار می دهیم تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
طرز تهیه انواع سالاد کلم (کلم قرمز، کلم بروکلی، کلم سفید)
در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند. مواد میانی سمبوسه را اخل لواش گذاشته و آنرا به صورت مثلثی تا می کنند و سپس در روغن سرخ می کنند. امروزه سمبوسه دارای شهرت جهانی است و در هند، کشورهای خاور میانه، کشورهای شمال آفریقا و سایر کشورهای جهان طبخ و به به فروش می رسد.