
بروزرسانی: 27 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی + ویدیو آموزش پیچیدن سمبوسه سنبوسه ستاره
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی + ویدیو آموزش پیچیدن سمبوسه سنبوسه ستاره
بعد از آماده شدن خمیر نوبت صاف کردن و ریختن مواد سمبوسه درون آن است. برای این کار گلوله هایی به اندازه ی دلخواه از خمیر بردارید و آن را در روی سطحی صاف با وردنه خوب باز کنید تا سطح خمیر نازک شود. سپس با قاشق از مواد آماده شده را در یک قسمت خمیر ریخته قسمت های دیگر را روی آن قراردهید و لبه ها را از تمام قسمت ها فشار دهید تا به هم بچسبد. حالا مثلثی که داخلش مواد سمبوسه است را به طرف خودتان تا کنید ودرآخرکار مثلث آخری را برروی دیگری تا کنید. پیجیدن سمبوسه سیب زمینی سلیقه ای است و می توانید سمبوسه هایتان را به شکل مستطیل و لقمه ای تا کنید. در فاصله سرخ شدن سیب زمینی ها، پیاز را پوست گرفته و بشویید.
- سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
- در نهایت، می توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه های گیلاسی استفاده کنید.
- افزودن سیر اختباری می باشد و می توانید از پودر سیر نیز استفاده کنید.
- در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند.
پس از اینکه یک سمت سمبوسه سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. سیب زمینی را که کنار گذاشته بودید، پوست بگیرید و نگینی خورد کنید. با توجه به اینکه سمبوسه یک غذای فست فودی است و روغن زیادی در تهیه آن استفاده می شود ، بهتر است که کمتر مصرف شود. اما یک نکته وجود دارد و آن این است که این سمبوسه در منزل تهیه شده و بهداشتی تر از سمبوسه های بازاری می باشد. حالا سمبوسه های آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سس ها نوش جان کنید. برای اینکه آخرین تا باز نشه موقع سرخ شدن به یه چسب نیاز داریم.
مرحله سیزدهم
مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم. بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم. سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .
مواد لازم سمبوسه سیب زمینی
حالا بگذارید مواد اندکی خنک شوند و پنیر پیتزای رنده شده را با همه مواد مخلوط کنید. برای این سمبوسه بهتر است که از خمیر استفاده کنید تا طعم واقعی تری از پیتزا برایتان داشته باشد. پس از پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
واکنش رییس اتاق ایران به قیمت گذاری دستوری
در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند. مواد میانی سمبوسه را اخل لواش گذاشته و آنرا به صورت مثلثی تا می کنند و سپس در روغن سرخ می کنند. امروزه سمبوسه دارای شهرت جهانی است و در هند، کشورهای خاور میانه، کشورهای شمال آفریقا و سایر کشورهای جهان طبخ و به به فروش می رسد.