
بروزرسانی: 27 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید. پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. همانطور که مطمئنا می دانید سمبوسه به دلیل سرخ شدن در روغن از غذاهای پر کالری محسوب می شود. در صورتی که تمایل دارید این غذاهای خوشمزه را با کالری کمتری و به صورت رژیمی تهیه کنید می توانید از دستور سمبوسه بدون روغن استفاده کنید. حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید. در نهایت زمانی که یک طرف سمبوسه کاملا سرخ و اطراف آن طلایی شد بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر سمبوسه ها سرخ و طلایی شوند.
- همه سمبوسه ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید.
- در نهایت، می توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه های گیلاسی استفاده کنید.
- تمام مواد را در ظرفی گود و جادار بریزید و مقداری آب اضافه کنید.
- حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید.
امیدواریم سمبوسه را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. در آخر منتظر پیشنهادات و سوالات شما در قسمت نظرات هستیم. به جای سرخ کردن سمبوسه، میتوانید آنها را داخل فر بپزید تا سالم ترباشند.
طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی
از خمیر آماده شده، گلوله هایی کوچک برداشته و آن ها را با وردنه باز کنید. مواد میانی سمبوسه را داخل این خمیرهای دایره ای قرار داده و به سلیقه خود، آن ها را بپیچید. می توانید سمبوسه ها را مثل دستور قبل داخل روغن سرخ کنید و یا در فر قرار دهید. در این مرحله سیب زمینی ها را به کمک رنده یا گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود.
تردید برای تهیه سمبوسه را کنار بگذارید…
در همین حین سیب زمینی باقیمانده را پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا سیب زمینیخرد شده را با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته اضافی روی آن از بین برود. پس از اینکه نان ها را به صورت مستطیل شکل برش زدیم مقداری از مایه میانی سمبوسه را ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به شکل مثلث جمع می کنیم. پوره سیب زمینی را داخل ماهیتابه بریزید و با مواد داخل ماهیتابه مخلوط کنید و کمی تفت دهید. تمام مواد را در ظرفی گود و جادار بریزید و مقداری آب اضافه کنید. شروع به ورز دادن کنید و آنقدر این کار را ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.
بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر در ۵ استان/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در ۶ استان
\u200fماهی را از استخوان جدا کرده و چرخ کنید یا میگو را از چرخ گوشت \u200fبگذرانید. ماهی را در روغن سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند. لایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. در صورت تمایل می توانید سمبوسه ها را با تمر هندی آب کرده آغشته کنید و میل نمایید.