
بروزرسانی: 27 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
سپس گوجه فرنگی ریز شده و رب گوجه فرنگی را روی آنها بریزید و فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را که بهتر است تند و تیز باشد به گوشت تان اضافه کنید و یک تفت بدهید. حالا همه ادویه ها و رب گوجه فرنگی را با گوشت تان مخلوط کنید تا مواد یکدست شود و بگذارید اندکی خنک شود . حواستان باشد که سمبوسه جنوبی را فقط با نان لواش تان درست کنید و لذت آن را با خمیر از بین نبرید.
- شما می توانید به اختیار خود سمبوسه را به صورت مستطیلی هم رول کنید تا به شکل سمبوسه رولی یا سمبوسه لقمه ای در بیاید.
- سیب زمینی را که کنار گذاشته بودید، پوست بگیرید و نگینی خورد کنید.
- برای درست کردن سمبوسه در فر، باید از چند دقیقه قبل فر را روشن کنید تا فضای داخلی آن کاملا گرم شود.
- ابتدا سیب زمینی را شسته و به همراه کمی نمک و روغن داخل یک قابلمه آب بریزید.
- در صورت نیاز مقدار مواد را با همین نسبت افزایش دهید.برای شروع خمیر مایه را در آب گرم ریخته و حل کنید.
باقی مراحل؛ یعنی پیچیدن و سرخ کردن سمبوسه ها مشابه قبل است. سمبوسه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشور می باشد. این غذای خوشمزه دارای محبوبیت زیادی می باشد و به همین دلیل به همراه فلافل، در دکه های خیابانی به فروش می رسد.
تاریخچه سمبوسه سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . سمبوسه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه سمبوسه آبادانی
سیب زمینی 4 عدد متوسط – پیاز 1 عدد متوسط – گوشت چرخ شده 200 گرم - جعفری تازه به صورت خرد شده حدود 3 قاشق – نان لواش 5 عدد – نمک و فلفل و سایرادویه های دلخواه به میزان دلخواه. سمبوسه سیب زمینی در اصل غذایی متعلق به خراسان است که نام اصلی آن آش جوشپره بوده است. برای تهیه این آش نخود پخته کوبیده شده همراه با ادویه و پیاز سرخ شده، درون خمیری نازک می پیچیدند و فشار می دادند تا سفت شود و خمیر به هم بچسبد. پس از اینکه رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز ساطوری شده ، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
کنایه تند به تیم رسانه ای رئیسی در آمریکا /ایران اینترنشنال نبود، چه کار می کردید؟
نکته دیگر در مورد نان لواش این که حتما از نان های نرم استفاده کنید تا زمان پیچیدن سمبوسه ها با مشکل مواجه نشوید. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را با حوصله سرخ می کنیم و پس از سرخ شدن سمبوسه ها آنها را یا در توری فلزی قرار می دهیم یا با استفاده از دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم. یکی از مهمترین نکات در آشپزی این است که ابتدا بدانید هدف از کار چیست و بعد برای چند نفر طبخ خواهید کرد. در مرحله بعد حتما بر روی یک برگه مراحل انجام کار و مقدار مواد اولیه های موجود را نوشته و دقیقا عین آن چیزی که بایست انجام شود را انجام دهید. نان لواش رو به صورت عمودی از وسط برش بزنید به طوریکه مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید.