طرز تهیه خورش فسنجان و نکات مهمی که باید بدانید
انتشار: دی 23، 1399
بروزرسانی: 27 تیر 1404

طرز تهیه خورش فسنجان و نکات مهمی که باید بدانید

طرز تهیه خورش فسنجان و نکات مهمی که باید بدانید

از ادویه مخلوط می توانید استفاده کنید یا از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین و زنجبیل. قبلاً نکات مربوط به قلقلی کردن گوشت رو براتون نوشتم. گوشت را با پیاز رنده شده ای که آب آن را گرفته اید، مخلوط کنید. بعد از ورز دادن آنها را به شکل قلقلی درشت تقریبا به اندازه گردو گوچک درآورید. گوشت خورشت فسنجان معمولاً یا از گوشت پرندگان مثل مرغ، بوقلمون، اردک و دیگر پرندگان شکاری یا از گوشت قرمز چرخ کرده است. سپس آن را با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا خامی پیاز گرفته و سبک شود.

  • برای تهیه سایر خورشت های مجلسی می توانید مقالاتی چون طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را مطالعه نمایید.
  • خورش فسنجان نیز مانند خورشت قیمه و قرمه سبزی\xa0یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین نوع خورشت ایرانی است که به روش های متفاوتی تهیه می شود.
  • وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید.
  • رب انار باید به همراه سویا و گردو ها به خوبی تفت بخورد.

برای تهیه گوشت چرخ کرده به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید. برای تهیه انواع برنج از جمله برنج ایرانی و برنج خارجی به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.

مرحله ششم

۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی دهد. پس از مرحله ی قبل، رب انار را به خورش اضافه کنید و به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید. پس از 3 دقیقه مخلوط کردن رب انار و آزاد شدن رنگ آن در غذا، شکر را به خورش اضافه کنید. مقدار رب به ذائقه شما بستگی دارد؛ اما سعی کنید آن را کم کم در غذا بریزید تا خیلی ترش نشود. امیدواریم با رعایت نکات گفته شده در این مطلب، بتوانید خورشت فسنجان مجلسی جا افتاده و خوش رنگ و لعاب با طعمی عالی درست کنید.

طرز تهیه جوجه فسنجونی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

گردو را برای تهیه این غذا باید چندین بار چرخ کنید تا نرم شود و بهتر است کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود. امروز در پارسی دی طرز تهیه فسنجون با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید. در تهیه خورشت فسنجان بدون گوشت باید سویا ها در آب خیسانده شود و بعد از ۲۰ دقیقه آبکشی گردد. آب سویا باید به خوبی گرفته شود تا غذا طعم مناسب خود را از دست ندهد. رب انار باید به همراه سویا و گردو ها به خوبی تفت بخورد. البته برای تفت خوردن سویا روغن زیاد لازم نیست زیرا گردو بعد از چند دقیقه از خود روغن پس خواهد داد.

آموزش طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو فوق العاده خوشمزه و عالی

اندازه گوشت ها اگر برابر و کمی درشت باشد خورشت فسنجون شما رو زیباتر می کند. همیشه به این توجه داشته باشید که شکل غذا هم در خوشمزه بودن آن تأثیر دارد. گردوی مغز شده را داخل دستگاه آسیاب برقی ریخته به اندازه ای آن را آسیاب می کنیم تا خمیری روغنی حاصل شود. برای اینکه فسنجان رنگ تیره تری به خود بگیرد، آن را در ظرف مسی بپزید یا یک قاشق مسی داخل خورشت قرار دهید.