طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
انتشار: خرداد 16، 1402
بروزرسانی: 27 تیر 1404

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

۲ طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با گوشت مرغ و گوشت اردک را در مجله کوروش بخوانید. در این مقاله فیلم آموزش طرز تهیه خورش فسنجان را هم تماشا کنید. همچنین به شما می گوییم چطور خورش فسنجون به روغن می افتد یا اگر خورش فسنجون تلخ یا شیرین شد چه کنید. خورش فسنجان رشتی یکی از پرطرفدارترین رسپی های تهیه خورش فسنجون مجلسی است که برخلاف فسنجون دیگر شهرها طعم ترش و مزه متفاوت و فوق العاده لذیذی دارد.

  • با تغییر رنگ سینه مرغ می توانید گردو ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه ی دیگر هم تفت دهید.
  • در این صورت باید مرغ را با پیاز تفت بدهید و بعد همراه با رب انار و شکر به مخلوط گردو اضافه کنید.
  • خورش فسنجان رشتی یکی از پرطرفدارترین رسپی های تهیه خورش فسنجون مجلسی است که برخلاف فسنجون دیگر شهرها طعم ترش و مزه متفاوت و فوق العاده لذیذی دارد.
  • فسنجان گیلکی اغلب در گمج طبخ می شود که یک نوع ظرف سنتی و سفالی در گیلان است.
  • در این مدت هر زمان آب خورش کم شد، می توانید کمی آب سرد یا چند تکه یخ به آن اضافه کنید.
  • ولی به طور کلی این خورشت باید این پروسه رو طی کنه تا درست به روغن بیوفته و طعم واقعیش نمایان بشه.

بعد از 5 دقیقه رب انار را اضافه کرده و مجددا تفت دهید. خورشت فسنجان مجلسی با گوشت مرغابی یا اردک محلی رسمی تر و مجلسی تر است. اگر طعم گوشت اردک را می پسندید بد نیست طعم خورش فسنجون با گوشت اردک را هم امتحان کنید. حالا گردوها را به پیاز داغی که آماده کرده بودید اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید.

مقدار گردو برای فسنجان چقدر باید باشد؟

در هنگام پخت خورشت نیز باید چند تکه یخ را درون آن بیاندازید تا روغن گردو به خورشت شما افزوده شود. پیشنهاد می کنیم بوقلمون به صورت جداگانه پخته شود تا بعد از جا افتادن خورشت، به آن اضافه گردد. پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله نهم؛ اضافه کردن شکر یا شیره خرما به خورش فسنجان

در آخرین مرحله طعم آن را بچشید و بنا به ذائقه تان آن را آماده کنید. سپس مقداری زعفران به خورشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. یک پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روی باشد گردو را بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید که نسوزد سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا روغن گردوها از آن ها خارج شود. تهیه خورشت های متفاوت برای ناهار را می توانید در مقالاتی چون طرز تهیه خورشت کاری آموزش ببینید. پس از اینکه تمام قسمت های گوشت مرغ سرخ شدند، ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

چربی گوشت اردک و طعم لذیذ گوشت آن موجب می شود تا خورش فسنجان رشتی شما بسیار خوشمزه تر شود. برای تهیه گوشت سایر پرندگان به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید. در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند.