
بروزرسانی: 27 تیر 1404
طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟
طرز تهیه انواع غذای ایرانی غذای خوشمزه ایرانی چی درست کنم؟
این خوراکی جالب با ترکیبی از نان لواش خشک شده معروف قزوینی، پنیر، خیار، سبزی خوردن های تند، گردو و پیاز داغ تهیه می شود. اما نوبت می رسد به میان وعده فست فودی و پرطرفدار ارومیه، یعنی سیب زمینی تنوری با دورچینی از خیارشور و گوجه ولیموی تازه. برای پخت کوفته از مرغ، لپه، ادویه، تخم مرغ، سبزی تازه، گردو، پیازداغ و آرد استفاده می شود. ارومیه در کنار آب و هوای خنک و باغ های رنگارنگ میوه، غذاها و خوراکی های خوشمزه و متنوعی دارد که می تواند شما را برای سفر به این شهر ترغیب کند. مردم شیراز به غذاهای شیرین علاقه دارند و قورمه به یکی از غذاهای سنتی شیراز با طعمی شیرین و دلپذیر است. در زبان شیرازی به سیب زمینی، آلو گفته می شود و دلیل نام گذاری این غذا به این اسم هم به همین خاطر است.
- جاذبه های گردشگری و بناهای تاریخی کرمانشاه گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.
- اگه یه مقدار از کوکو سبزی شما باقی موند میتونید اون رو با کاتر یا چاقو برش بزنید و همراه یه ورقه پنیر لای نان بگذارید.
- در پاسخ به «غذای سنتی یزد چیست؟» باید بگوییم غذاهای یزد به یک یا دو نوع مدل خاص محدود نمی شوند و مملو از خوراک های رنگارنگ، کوفته های لذیذ و پلوخورش های خوشمزه هستند.
بعضی از غذاهای جنوب ایران را باید در جنوب امتحان کرد و باید دست پخت خود مردم استان های جنوب ایران را چشید تا به معنای واقعی آن پی برد. بلالیت هم به مانند نان چم چمو یکی از میان وعده های جنوبی است که طعمی شیرین دارد. ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی بلالیت، ماکارونی و یا رشته ورمیشل است که به همراه زعفران، شکر، شیره خرما، هل و گلاب درست می شود.
غذاهای محلی مازندران
تاس همان کاسه های مسی است که در زمان های قدیم بیشتر مورد استفاده قرار می گرفته است. از آنجایی که این غذا را در این ظرف ها سرو می کردند، نام آن را تاس کباب گذاشته اند. بر حسب سلیقه خیلی از آشپزها گوشت خورشتی، چرخ کرده و مرغ را برای طبخ تاس کباب استفاده می کنند. تاس کباب از آن خوراکی هایی است که شما را به یاد مادربزرگ ها میاندازد. شاید شما هم مثل من اکثر روزهایی که به مادربزرگتان سر می زدید، وقتی از در وارد می شدید بوی این غذا را در فضای خانه احساس می کردید.
طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و خانگی به روش سنتی تبریزی
جالب است بدانید که اصالت این خورشت گیلکی است ولی به مرود در کل کشور با روش های مختلف پخته میشود. «ساندویچ املت پنیری» یکی دیگر از انواع غذا با تخم مرغ است که هم ظاهر جذابی دارد و هم طعم آن بسیار خوشمزه است. برای درست کردن املت پنیری ابتدا باید فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید. سپس قارچ های خرد شده را همراه با پیازچه و فلفل دلمه خرد شده به ماهیتابه اضافه کنید.
در این بخش از راهنما به شما غذای فوری با مرغ را آموزش می دهیم. غذاهای ساده را می توانید با کمترین مواد و در کوتاه ترین زمان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در تهیه این غذاها می توانید از انواع گوشت یا مرغ استفاده کنید و یا اصلا از این دو مواد استفاده نکنید. برخی از افراد گیاهخوار هستند که می توانند بدون استفاده از مواد حیوانی یک غذای ساده و خوشمزه درست کنند. در انتها برای تزیین میگو پلو از کشمش سرخ شده، زرشک تفت داده شده، زعفران دم کرده یا مغز گردو استفاده می شود. روش پخت این غذا در شهرهای مختلف جنوب ایران با هم فرق دارد، اما این غذا به هر روشی که پخته شود عالی است.