
بروزرسانی: 28 تیر 1404
خوشمزه ترین غذاهای بلوچی لیست ۹ غذای معروف سیستان و بلوچستان
خوشمزه ترین غذاهای بلوچی لیست ۹ غذای معروف سیستان و بلوچستان
والک گیاه خوراکی به ارتفاع ۲۵ تا ۵۰ سانتی متر با پیاز کشیده به رنگ سفید است که در شمیرانات و تهران غذاهای متعددی با برگ های آن تهیه می کنند مثل همین والک پلو. همچنین برای یادگیری رایگان دستور پخت غذاهای ایرانی و بین المللی، در وبلاگ آشپزی سایت آموزشگاه آشپزی آرسس شف آموزش های خوبی قرار گرفته است. خورش ماست از غذاهای اصفهانی محسوب می شود که با آب گوشت، گردن بره، ماست و شکر درست می شود و زعفران دم کرده و گلاب نیز به آن اضافه می شود تا رنگ و عطر عجیب و خوبی به آن بدهد. کله پاچه معمولاً برای صبحانه به عنوان یک تقویت کننده انرژی برای تمام روز، مصرف می شود.
- این شیرینی از آرد برنج و در سینی های مخصوص مسی تهیه می شود که بیشتر در افطاری های ماه رمضان در رشت تهیه می شود.
- زنان عشایر پس از تهیه یک خمیر نسبتاً شل از مواد حاصل آن را روی ساج داغ و چرب پهن می کنند و پس از پخت و کمی سرد شدن روی آن شیره خرما یا انگور می ریزند.
- خوردن این غذا با\xa0 ترشی، ماست یا سالاد شیرازی و گوجه فرنگی مزه خوب آن را چند برابر می کنند؛ البته قمی ها بعضی اوقات این غذا را با تخم مرغ نیمرو نوش جان می کنند.
- اغلب مردم استان کرمانشاه، آش بلغور را در فصل سرد زمستان درست می کنند و این آش گرم سرو می شود.
- در اولین مرحله از طرز تهیه کباب سرداشی همدان باید ۱ عدد سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید.
بقیه مواد این خورشت شامل سینه مرغ، سبزی خورشت، لوبیا قرمز، سیر، آبغوره، سماق، غوره و پیاز می شود. این غذای اصیل در بین تهرانی ها با نام بیج بیجی شناخته می شود اما خود مازندرانی ها به آن واویشکا می گویند. زمان آماده سازی بیج بیج اصلاً زیاد نیست در واقع این از زودپز ترین غذاهای شمال کشور است و تنها در عرض ۳۰ الی ۴۰ دقیقه آماده می شود. مواد تشکیل دهنده بیج بیج یا واویشکا شامل پیاز، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، گوجه و رب می شود.
تاثیر نمک ریختن روی زغال در خوشمزگی کباب
رستوران میرداماد به عنوان یکی از بهترین رستوران های چالوس با ظرفیت ۲۰۰ نفری و پارکینگ اختصاصی گزینه خوبی برای برگزاری جشن به شمار می رود. منوی رستوران هم با غذاهای خوشمزه و متنوعی که دارد، نویدبخش یک پذیرایی خوب از شما و مهمانان تان است. سوزی یک نوع گیاه فصلی خودرو است که از ترکیب آن با پیاز و تخم مرغ و به همراه ادویه مخصوص این غذای بی نظیر را درست می کنند.
آش ماستی سبزوار
این گیاه، از دو بخش پیازچه و برگ تشکیل شده است که و کاملا به صورت ارگانیک رشد می کند. البته مردم کردستان این گیاه را به اسم گیلاخه می شناسند، در حالی که در شهرهای دیگر نام دیگری دارد. یکی از غذاهای خوشمزه ای که با گیلاخه می توان تهیه کرد، خورشت گیلاخه است. قبل از پخت این گیاه، ممکن است کمی لزج باشد، اما خورشت آن پس از پخت، لزج نیست و اتفاقاً بسیار هم خوش طعم است. البته شاید بتوان در شهرهای دیگر هم چنین غذاهایی را پیدا کرد، اما واقعیت این است که خوردن غذاهای محلی در خود آن شهر یا روستا مزه دیگری دارد. اگر شما هنوز با تعدادی از غذاهای محلی ایران آشنایی ندارید، نگران نباشید.
البته لازم به ذکر است که این غذا علاوه بر اردبیل، در بقیه شهرهای آذری زبان ایران نیز سرو می شود و از صبحانه های محلی این نواحی محسوب می شود. «آش سبزی» شیرازی یکی از پرطرفدارترین صبحانه های این شهر است. اهالی شیراز معتقدند آش سبزی سنتی شیراز را در هیچ کجای دیگر به لذیذی این شهر نمی توانید پیدا کنید. آش سبزی را می توان خوشمزه ترین صبحانه سنتی ایران در شیراز نامید. «بحتیه» یا «پهتیه» یک صبحانه اصیل ایرانی در اهواز است که طرفداران زیادی دارد. «توموشی» نان سنتی جنوبی است که اهالی اهواز آن را برای وعده صبحانه پخته و با مربا نوش جان می کنند.