بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود
انتشار: مهر 10، 1402
بروزرسانی: 27 تیر 1404

بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود

بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود

خورشت میگو یا خورشت قلیه میگو با سبزیجات و ادویه های جنوبی طبخ می شود و طعم اصلی آن نیز سیر است. برخی از ترشی های مخصوص این منطقه نیز به غذا اضافه می شود و بدون شک امتحان کردن آن تجربه فراموش نشدنی برای شما رقم میزند. درست است که برخی از خوشمزه ترین غذاهای محلی را در شهر یزد می توان نوش جان کرد؛ اما غذاهای محلی و لذیذی که طعمش از زیر زبانتان خارج نشود، تنها به یزد محدود نمی شود. این غذا از نخود،  گوشت، رب، گوجه فرنگی،  لیمو عمانی زعفران، سیب زمینی،  پیاز،  زردچوبه،  نمک و فلفل  تشکیل شده است. غوره مسما جز خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که از کنار هم قرار گرفتن گوشت قرمز یا مرغ، بادمجان، پیاز و گوجه تهیه می شود.

  • این غذا نیز با سبزیجات و ادویه های تند جنوبی \xa0پخته می شود و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و معروف در جنوب شناخته می شود.
  • ولی اگر حلیم قزوین را چشیده باشید هیچ وقت مزه آن را فراموش نمی کنید.
  • برای پخت این آش از حبوبات، آرد سفید، آب، اسفناج، زردچوبه، پیاز و ادویه استفاده می شود.
  • تصور کنید که یک شتر شکم پر تا چه اندازه می تواند بزرگ باشد و جالب است بدانید که شتر شکم پر در کتاب رکوردهای گینس به عنوان یکی از بزرگترین وعده های غذایی به ثبت رسیده است.
  • کرمانی ها برای تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری و درمان سرماخوردگی این آش را بیشتر در روزهای سرد سال درست می کنند.

در سفر نوروزی به این شهرها، حتما غذاهای سنتی را امتحان کنید تا بیش از پیش از تنوع غذاهای ایرانی شگفت زده شوید. برای آشنایی بیشتر با غذاهای سنتی ایران، لطفا تا انتهای مطلب همراه ما باشید. طعم تند و ترش این خورشت یکی از ویژگی های خاص آن بوده که بسته به ذائقه هر خانواده می تواند کم یا زیاد شود.

رستوران ایتالیایی فیکانو بابلسر

رشته پلو به نوعی غذای شهر بهشهر به شمار می رود اما در تمامی شهرهای ایران آن را می شناسند. بسته به سلیقه آشپز می توان رشته پلو را با مواد مختلفی مانند پیاز، خرما یا کشمش پخت. آلبالو پلو یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که برای پخت آن از گوشت چرخ کرده؛ آلبالو، برنج و … استفاده می شود. تاس همان کاسه های مسی است که در زمان های قدیم بیشتر مورد استفاده قرار می گرفته است.

کباب کردی یا بریان کردی کردستان

استان گیلان به دو چیز خیلی معروف است، اولی آب و هوای خوب و دومی هم غذاهای خوشمزه و بی نظیرش. شاید بتوان شکم گردی و چشیدن طعم جدید غذاهای محلی را یکی از دلایل مهم هر سفر دانست که هم شما را با خلق و خو و فرهنگ مردم آن منطقه آشنا می کند و هم رنگ و بوی متفاوتی به سفرتان می بخشد. در جنوب شرقی ایران، شهر زیبا و گشتنی چابهار قرار گرفته که یکی از مقاصد گردشگری در ایران به حساب می آید.

بهترین رستوران های ایرانی لندن – لیست ۱۰تایی

مواد اولیه برای آماده کردن آن کدوی رنده شده، پیاز، زیره، زردچوبه، گوشت چرخ کرده، برنج و کره ی محلی است. طرفداران غذاهای ملس خوراک مورد علاقه ی شما این غذای لذیذ است . خورشت آلو یا همان مرغ و آلوی مازندارنی را حرفه ای های آشپزی محلی مازندارنی با طعم ملس مقبول می دانند. مواد اولیه برای تهیه ی این خورشت مرغ تکه شده، دانه ی انار ترش ، آب نارنج، زعفران، پیاز، آلو و مغز گردوی خرد شده است. اگر دانه های انار شما ترش باشد برای متعادل سازی طعم خورشت تان می توانید از مقداری شکر کمک بگیرید. استان مازندران جزوه استان های بسیار محبوب در بین ما ایرانی ها است که تنوع غذایی بسیار زیادی دارد و تقریباً تمامی آنها بسیار لذیذ و خوشمزه ای دارند.