بهترین رستوران های رشت آدرس و منوی غذا فلای تودی
انتشار: مهر 03، 1402
بروزرسانی: 27 تیر 1404

بهترین رستوران های رشت آدرس و منوی غذا فلای تودی

بهترین رستوران های رشت آدرس و منوی غذا فلای تودی

آش دوغ را می توان به صورت گیاهی یا همراه با کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده یا گوشت ریش ریش شده به عنوان یک میان وعده و پیش غذا یا حتی در وعده ناهار سرو کرد. آش دوغ، به دلیل دارا بودن کلسیم و ویتامین، گزینه ای مناسب برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان نیز به شمار می آید و در برخی نقاط ایران، این آش را در مراسم های نذری می پزند. خورشت هویج معمولا در شهر تبریز با زردک که شباهت بسیاری به هویج دارد، طبخ می شود، اما به دلیل در دسترس نبودن زردک در بسیاری از شهرها، هویج جایگزین این ماده غذایی در این خورش شده است. از دیگر مواد تشکیل دهنده خورش هویج، یکی از انواع خورش تبریزی می توان به گوشت خورشتی، پیاز، آلو و زعفران اشاره کرد. این خورش را می توان با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون نیز طبخ کرد. در ضمن، گیاه خواران هم می توانند نسخه گیاهی خورش هویج را درست کنند و از طعم آن، لذت ببرند.

  • همانطور که شاید بدانید آش ها در انواع غذاهای محلی آذربایجانی از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.
  • این رستوران همچنین تنوع غذایی بالایی نیز دارد و می توانید از منوی غذاهای محلی آن استفاده کنید.
  • تهران به عنوان پایتخت و پر جمعیت ترین شهر ایران مرکزی برای شکم گردان و دوست داران غذا است.
  • باقلا قاتق، یکی دیگر از غذاهای محلی و ساده شمالی است که در زمان کوتاهی آماده می شود.

اکثر خانواده های سنتی در این منطقه، خود آچار را در منزل تهیه می کنند. مواد تشکیل دهنده آچار شامل بلغور گندم آب پز شده، پیاز، نمک، زیره سبز، تخم شوید، رازیانه، فلفل سیاه و زردچوبه است. در این منطقه، از آچار به عنوان چاشنی، در تهیه انواع دیگر غذاها مانند انواع آبگوشت و خورشت نیز استفاده می کنند. در تهیه اوجیزک، علاوه بر اینکه آچار ترکیب اصلی این غذا است، گوجه، روغن محلی، سیب زمینی هم اضافه می شود.

اصفهان

با این تفاوت که در اناربیج از انواع سبزیجات خوش طعم هم استفاده شده است. کال کباب هم یکی دیگر از غذاهای سنتی گیلانی است که طعم ترش و ملس فوق العاده ای دارد. این غذا کاملا گیاهی است و افرادی که به خوردن گوشت علاقه ای ندارد، قطعا از خوردن کال کباب لذت می برند. در تهیه این غذا از بادمجان کبابی، دانه های انار آسیاب شده، سبزی محلی دَلار و گردو آسیاب شده استفاده می شود. کال کباب غذای سبک و مقوی است و می توان آن را به عنوان پیش غذا هم سرو کرد. آش ارده، یکی دیگر از غذاهای محلی ایران است که اصالت دزفولی دارد.

معرفی بهترین و پرطرفدارترین غذاهای محلی کیش

اگر بخواهید آن را در نوع تابستانی اش میل کنید، می توانید با عدس و چغندر بخورید و اگر قصد دارید در نوع زمستانی اش آن را میل کنید، با ماش و شلغم می توانید یک روز زمستانی خاطره انگیز بسازید. برای چاشنی معمولاً به آن سرکه یا رب انار اضافه می کنند که باعث می شود طعم فوق العاده ای بگیرد. خاصیت این آش برای سرماخوردگی هم عالی است و بهترین درمان برای آنفولانزا به شمار می رود. کله جوش غذای موردعلاقه خیلی از مردم کرمان خصوصا در فصل گرم سال است. برای تهیه کله جوش باید کشک ساییده شده یا کشت آماده را با سبزی خشک، روغن، نعنا و سیرداغ بپزید و اگر دوست داشتید به آن کمی مغز گردو هم اضافه کنید. می توانید این غذای خوشمزه و ترش را همراه با سیب زمینی آب پز، مغز گردو، ترب سیاه یا سیر خام میل کنید.

پِتِل پلو؛ غذای محلی خوانسار

نخود، لوبیا، جو پوست کنده و مقداری آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا خوب بپزند. بعد از یک ساعت عدس را اضافه کنید و وقتی که آش به خوبی جا افتاد سبزیجات، نعنا داغ، کشک و ادویه ها را اضافه کنید. رستوران میرداماد چالوس هر روز از ساعت 13 تا 18 و 20 تا 24 آماده خدمت رسانی به مشتریانش است. از آن جایی که چالوس یکی از اصلی ترین مقاصد بین سفرهای شمال است، در روزهای تعطیل و حتی آخر هفته ها همیشه شلوغ و پر جنب و جوش می شود.