
بروزرسانی: 27 تیر 1404
با 3تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی کاشان آشنا شوید!!!
با 3تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی کاشان آشنا شوید!!!
ترشی آبغوره و تندی سیر، طعمی بسیار خاص به ناز خاتون بخشیده است. شاید بتوان گفت جز کبابی کردن بادمجان ها برای آماده کردن این غذا دردسری نخواهید داشت. پس از صید این صدف مروارید ساز بخش گوشتی و قابل خوردن آن جدا شذه و با ادویه و پیازداغ طبخ می شود. شما می توانید از غذای متفاوت را با برنج یا نان نوش جان کنید.
- نمی توان با استناد به مدرک روشنی قدمت ابیانه را تخمین زد، اما گفته می شود کهن ترین زیستگاه انسانی در حاشیه دشت کویر ایران با پیشینه ای ۱۵۰۰ ساله است.
- نام کهی پلا یا کئی پلا شاید برای شما کمی عجیب به نظر برسد و برایتان ناآشنا باشد؛ اما برای اهالی مازندران مژده یک غذای خوش طعم و لذیذ را می دهد.
- برای تهیه این غذا، کله پاچه را همراه با مخلفاتی مانند برگه زردآلو، قره قوروت و سیر روی برنج قرار می دهند و می پزند.
- با تقریب بالایی، خاچاپوری را می توان یکی از معروف ترین غذاهای گرجستان دانست.
- سبزی محلی خاصی، مخصوص فصل بهار در کرمانشاه می روید که پاغازه نام دارد و دارای خاصیت درمانی است.
پوشش سنتی مردان روستا شلوار گشاد و دراز سیاه رنگ و لباس زنان پیراهنی بلند گلدار و رنگارنگ با چارقدهای سفیدرنگ است که ساکنین همیشه بر تن می کنند. سورانه یکی از بورانی های خوشمزه کرمانشاهی است که در فصل بهار پخته می شود. سورانه نام یکی از گیاه های خودرو است که در شهر کرمانشاه به وفور پیدا می شود. برای پختن آش سورانه باید ابتدا برگ های سورانه را از هم جدا کنید، خوب بشورید و سپس ریز کنید. برای تهیه آش روزه علاوه بر ترکیباتی که گفتیم به چغندر و سبزیجاتی مانند شوید، جعفری، تره و اسفناج احتیاج دارید. ابتدا باید از روز قبل حبوبات را خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.
عدس پلو
برای تهیه این پیش غذای خوشمزه به اسفناج، عدس، سیر، پیاز و زیره نیاز دارید. این غذا در واقع نوعی آش معروف و محبوب در استان مازندران است که بیشتر برای افرادی که به فقر آهن و تیروئید مبتلا هستند، پخته می شود. در روش دوم نیز، پس از ذبح گوسفند شکم آن را خالی و تمیز می کنند و آن را دوخته و سپس مانند روش قبلی طعم دار کرده و درسته درون تنور قرار می دهند تا پخته شود.
به پلو
برای طبخ این خوراک از کدوحلوایی استفاده می شود و مردم کرمانشاه این خوراک را اغلب در روزهای سرد پاییز و زمستان درست می کنند. برخی از مردم کرمانشاه خوراک کدوحلوایی را به عنوان دسر برای مهمانان خود سرو می کنند. اگر تا به حال سیب پلو را امتحان نکرده باشید، احتمالا گمان میکنید از میوه سیب برای پختن آن استفاده می شود.
در طرز پخت این خورشت ایرانی خوشمزه هم از بادمجان و انار به عنوان مواد اصلی استفاده می شود. در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزه ٰترین ها است. در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده می شود. خورش ماست اصفهانخورش ماست درواقع خورش نیست و بیشتر به عنوان دسر در میان اصفهانی ها روان دارد. شاید نتوانیم خورش ماست را جزء بهترین غذاهای محلی ایرانی بدانیم؛ اما پیشنهاد می کنیم در سفر به اصفهان حتما طعم آن را مزه کنید.