آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و اصول سمبوسه سیب زمینی خوشمزه
انتشار: آبان 12، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و اصول سمبوسه سیب زمینی خوشمزه

آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و اصول سمبوسه سیب زمینی خوشمزه

خمیر سمبوسه را طبق روش گفته شده پهن کنید و به شکل چهارگوش ببرید. لایه ها را به شکل مثلث \u200fجمع کرده و با لبه ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود. سیب زمینی پخته شده را پوست کنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشت کوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند. و وسط هر خمیر بریده شده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید.

  • زمانی که خمیر کمی شکل گرفت، قاشق را کنار گذاشته و مواد را با دست ورز دهید.
  • این سمبوسه بدون گوشت تهیه می شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد.
  • برای تهیه این آش نخود پخته کوبیده شده همراه با ادویه و پیاز سرخ شده،\xa0 درون خمیری نازک می پیچیدند و فشار می دادند تا سفت شود و خمیر به هم بچسبد.
  • وقتی خوب قوام آمد سرکه را هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن تابه رو از روی حرارت بردارید و در سس را در ظرف مخصوص سرو کنید.
  • درون یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و آن\xa0 را روی اجاق بگذارید.
  • به این ترتیب یک سمبوسه سیب زمینی و قارچ خوشمزه خواهید داشت.

فقط باید برای تهیه مواد میانی سمبوسه از فلفل سبز تند و فلفل دلمه ای استفاده کنید. برای این کار یک عدد فلفل دلمه ای سبز و یک عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به همراه پیاز و گوشت در ماهیتابه تفت دهید. البته همانطور می توانید گوشت چرخ کرده را به دلخواه از دستور حذف کنید. در نهایت مشابه قبل مواد را درون نان پیچیده و درون روغن سرخ کنید. می توانید سمبوسه بندری را با سس تند یا ترشی انبه سرو کنید.

سوالات متداول و مهمترین نکات سمبوسه:

برای مشاهده آموزش آشپزی جنوبی مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی در ادامه با چی شی همراه باشید. برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را آماده کردید، به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

طرز تهیه آش انار خوشمزه و مخصوص به صورت مرحله به مرحله

حال، اگر دلتان هوس این نوع غذاها را کرده اما فرصت تهیه آن را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. شما می توانید از طریق سفارش انلاین غذا در اسنپ فود اقدام کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن، غذاهای دلخواه تان را در محل آدرس تحویل بگیرید. حالا گشنیز و جعفری را که از قبل به صورت ساطوری خرد کرده ایم اضافه می کنیم. مواد را هر چند دقیقه یک بار تفت می دهیم تا نسوزند، پس از اینکه آب سبزیجات به طور کامل تبخیر شد، تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

خمیر آماده شده را با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل مربعی با ضلع ١۵ \u200fسانتیمتر ببرید. \u200fلایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. \u200fقسمت هایی که لایه ها روی هم قرارگرفته اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند. پس از سرخ کردن سمبوسه ها، از تمر هندی آب شده به جای سس استفاده کنید.